Dostaňte se do obrazu

Zajímáte se o nové technologie? V tom případě zbystřete. Máme pro vás tip na časopis, který vás dostane do kurzu.

Už jste slyšeli o internetovém magazínu wired.cz? Jedná se o novou lokální edici prestižního technologického magazínu Wired, který se zabývá vlivem nových a rozvíjejících se technologií na společnost, ekonomiku a politiku.

Ztracený iPhone

Zajímá vás, jak najít ztracený iPhone? V aktuálním čísle časopisu Wired na tuto otázku naleznete odpověď. V článku s názvem Žádný iPhone není tak úplně ztracený, ani ten vypnutý a vybitý doslova stojí, že ve svém základu je iPhone nastaven tak, abyste jej v případě ztráty nebo odcizení mohli vyhledat. Vstupte do Nastavení, klepněte na vaše jméno, ověřte, zda máte zapnutou funkci Najít iPhone. Článek pak pokračuje instrukcemi, jak tak skutečně učinit. Také tu stojí, že modely 11 a novější již v sobě obsahují speciální čip, díky němuž je možné vystopovat i vypnutý iPhone za pomoci jiných přístrojů této značky. Ty na trhu v tomto ohledu rozhodně nemají konkurenci.

Globální výpadek a AI

Magazín Wired je ale plný i dalších článků. Další třeba rozebírá dopady nedávného chybného update společnosti CrowdStrike, který zastavil dopravu, ochromil nemocnice a vypnul platební terminály. Jeho autor se třeba ptá, kdo zaplatí škody, které přesahují miliardu dolarů. Zajímavý je i článek o umělé inteligenci, v němž se autor ptá, zda se jedná o nafouknutou bublinu. Někteří velcí investoři každopádně dávají zpátečku.

O magazínu Wired

Wired Czech Republic and Slovakia má za cíl přinášet českému a slovenskému trhu špičkovou technologickou žurnalistiku a odvážnou globální vizi. Jeho cílem je propojovat současnost s budoucností a nabízet svým čtenářům informace a myšlenky, které jim pomohou orientovat se ve světě, který se neustále a rychle mění. Magazín se zaměřuje na různé aspekty lidského bytí a jejich vzájemné vztahy, které ovlivňují technologie, jako jsou byznys, věda, zdraví, kultura a design.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *