Můžete ještě sehnat volné novostavby v Praze? Známe odpověď

Naše hlavní město každým rokem láká stále větší množství obyvatel. Ti se do něj stěhují ze všech koutů země, přičemž se není čemu divit. Nejčastěji hledají dobře placenou práci, pestrý sociální život, pořádné zázemí i další důležité aspekty každého dne. Ohromná poptávka však znamená jediné – problémy s hledáním solidního bydlení. Kde jej sehnat?

Spolehlivé novostavby

Chcete-li si dopřát opravdu pohodlné bydlení bez starostí, vyhněte se starým stavbám, které s sebou přináší pestrou škálu rizik. Raději se zaměřte na novostavby Praha od Metrostav Development. Ty s sebou totiž přináší moderní byty se solidním zateplením, nízkoenergetickým standardem i spoustou dalších nezbytností.

V současnosti stojí za zmínku hlavně nové byty Praha 3, přesněji řečeno na Vackově. Tato žižkovská lokalita se nachází kousek od nádherného parku Židovské pece. Díky tomu se sice ocitnete blízko k centru města, ale i přesto si budete moci kdykoliv vychutnat klidnou přírodu.

Vaše budoucí bydlení

Byty Vackov vám poskytnou celkem 4 zbrusu nové domy s 232 jednotkami o různých dispozicích. Dočkáte se jak skromných garsonek, běžných rodinných bytů, tak i luxusních 5+kk pro náročné klienty. Na to své si tedy přijdou úplně všichni zájemci. Ať tak, nebo onak, několik kroků od vašeho nového bydlení najdete obchody, lékaře, školy, zastávky MHD, kina, restaurace, galerie i sportoviště.

Takové rozhodnutí není zrovna jednoduché, a proto se vám bude hodit více inspirace. Navštivte webové stránky projektu a koukněte se sami, jaké možnosti se před vámi otevírají. Dozvíte se veškeré informace ohledně technických standardů, ceny jednotek, data dokončení i všech ostatních nutností.

Příliš ale neváhejte, protože o kvalitní novostavby je v hlavním městě ohromný zájem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *